De sportschool voor

vrouwen

We begrijpen als geen ander welke

uitdagingen vrouwen tegenkomen en

hoe moeilijk het kan zijn om te starten

met sporten.


Plan nu jouw GRATIS proefles!


Neem contact met ons op

Uniek programma
Wat ons onderscheidt, is het unieke programma dat speciaal voor jou als vrouw is ontwikkeld. Wij kennen het vrouwelijke lichaam, weten tegen welke uitdagingen je aan kan lopen en hoe we op een fijne manier kunnen sporten. 

Bij het trainen van een vrouw komt veel bij kijken. Vrouwen hebben een ander lichaam dan mannen en ook de fysiologie van vrouwen verloopt op een andere wijze. Denk aan de hormoonhuishouding in verschillende levensfasen. Hoe moet je trainen met de kwaaltjes die bij de maandelijkse periode horen, de overgang, PCOS, endometriose. Of hoe moet je trainen tijdens een zwangerschap of na de bevalling? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Deze kennis gebruiken we om vrouwen op maat te begeleiden met hun training en leefstijlverbetering.

Small Group Trainingen

Tijdens onze small group trainingen werk je aan je eigen doelen, kracht, gezondheid en zelfvertrouwen. En ben je omringd door gelijkgestemde vrouwen die elkaar steunen en inspireren. Of je nu net start met trainen of een extra boost nodig heb. Dat maakt niet uit! Je volgt de lessen op je eigen niveau en samen werken we naar jouw doel! 

De meeste vrouwen willen altijd werken aan de probleemzones buik, billen en benen. Of wat dacht je van de kipfilet armen (zoals we dat zelf noemen). Of dat felbegeerde zandloper figuurtje. Met cardio ga je deze probleemzones niet strakker krijgen. Je valt wel af, maar het gaat uiteindelijk niet het gewenste resultaat leveren. Dit is wel haalbaar met krachttraining! Krachttraining is voor vrouwen de meest effectieve manier om het lichaam te shapen. Onze missie is om alle vrouwen te helpen om hun doelen te bereiken. De Small Group Trainingen zijn dan ook opgezet voor vrouwen, dus specifieke oefeningen in verschillende variaties voor o.a. de probleemzones.

✓ Women only
✓ Begeleiding door vrouwelijke 
    Personal trainer
✓ Werken aan jouw persoonlijke doelen
✓ Community voor vrouwen

Klinkt goed! Ik wil meer weten

Personal Training voor vrouwen

Wil je één op één sporten met een vrouwelijke personal trainer? Zonder andere mensen in de ruimte? Dat kan bij GymTime! De trainingen vinden plaats in onze privé studio. 

Onze vrouwelijke personal trainsters hebben veel ervaring rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, daardoor is een gerichtere aanpak mogelijk. Met onze personal training voor vrouwen zul je verandering ervaren. Je hebt meer energie, je voelt je sterker en fitter en je zit beter in je vel. Dit zijn slechts een paar voordelen die met zich mee brengt.

✓ Begeleiding van een vrouwelijke 
    personal trainer
✓ Gerichtere aanpak
✓ 1 op 1 begeleiding in privé studio 
✓ Trainingen afgestemd op jouw doel
Aanmelden intakegesprek

Trainen tijdens en na de zwangerschap

Zwanger! Super leuk natuurlijk maar hoe ga je nu verder trainen? Wat mag je eigenlijk nog wel en niet? En hoe pak je het sporten weer op na de bevalling? Waarschijnlijk allemaal vragen waar jij op dit moment mee zit. 

Tijdens de zwangerschap neemt het lichaamsgewicht toe en worden spieren en gewrichten meer belast, wat het risico op blessures vergroot. Krachttraining kan helpen om de spieren te versterken en is vooral tijdens de zwangerschap erg gunstig. Door sterkere spieren kan het extra gewicht bijvoorbeeld makkelijker worden gedragen en kunnen de bekkenbodemspieren worden versterkt. 

In het begin van de zwangerschap kun je je normale routine in de meeste gevallen gewoon blijven volgen. Na het eerste trimester pas je je training aan: lichtere gewichten, andere houding en variaties in oefeningen. Wij begeleiden je hier graag bij! 

✓ 6-8 weken na bevalling mag je weer
    sporten
✓ Gerichtere aanpak: bekken, buik e.d.  
✓ Trainingen afgestemd op jouw doel

Klinkt goed! Ik wil meer weten

Voor wie is Gymtime?

Onze leden omschrijven de sfeer binnen Gymtime als open, vertrouwd en gezellig. Veel vrouwen zijn sporten zelfs leuk gaan vinden. Hier vertellen enkele dames hun verhaal.

Lesrooster  

De Small Group Trainingen worden gegeven op:

Dag Ochtend Avond
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 10:00 18:30 - 19:30
10:00 - 11:00 19:30 - 20:30
11:00 -12:00 20:30 - 21:30
Zaterdag 09:00 - 10:00
10:00 - 11:00
Share by: